Herfstvakantie in Gennep!

Dinsdag 10 oktober 2023

In het puntje van Noord Limburg ligt het meest noordelijke stadje van de provincie: het charmante vestingstadje Gennep. Een prachtig historisch centrum met het mooiste Stadhuis en Marktplein van de omgeving. Rivier de Niers aan de ene kant en de Maas aan de andere kant. Dichtbij Duitsland, maar ook niet ver van Nijmegen en de heuvels van Berg en Dal. Bos, heide, rivieren, moeras, heuvels en vijvers; de afwisselende natuur maakt deze regio extra aantrekkelijk voor wandelaars, fietsers en tourritten.

SHOPPEN

En in het centrum van Gennep zitten erg veel leuke winkels! Je hebt er grote supermarkten zoals Albert Heijn, Jumbo, Aldi, Lidl en een Poolse supermarkt. Je shopt hier bij mooie winkels van ketens zoals Hema, Shoeby, Takko, Bruna, Expert, Etos, Action en Jola Fashion, maar er zijn ook prachtige speciaalzaken op allerlei verschillende gebieden. Bij deze zaken wordt je veelal geholpen door de eigenaar zelf, die alles weet van de producten en deze met liefde heeft ingekocht. Of dit nu gaat om kleding, schoenen, kaas, wijn, brillen, hengelsport, speelgoed, snoep, meubels, sieraden, lingerie of zelfs vintage pareltjes, je ziet de passie voor het product. Ook vind je hier creatieve ateliers, geweldige kapsalons en hippe conceptstores. Heerlijk winkelen in fijne lokale echte winkels. Speciaal en bijzonder!

HORECA

Toe aan een pauze? Dan ben je van harte welkom bij de talrijke gezellige cafés en restaurants. Koffie met vlaai of gebak? Borrelen met wijn en wat kleins te eten erbij? Een frietje of shoarma? Een lekker ontbijt, smakelijke lunch of een volledig diner? Of je nu zin hebt in een sateetje, gezonde salade, lekker soepje, Grieks, Italiaans, een goed belegd broodje of één van de andere mooie gerechten van de kaart die je doen watertanden: de Gennepse horeca ondernemers zorgen graag voor je!

En niet geheel onbelangrijk: overal in Gennep kun je gratis parkeren!

OVERNACHTEN

Een nachtje weg, een paar dagen er op uit of een hele week op vakantie? In Gennep en omgeving kun je overnachten op diverse mooie plekjes. Zo is daar Center Parcs het Heijderbos met alle faciliteiten die gegarandeerd zorgen voor topvermaak, ruime campings, glamping, camperplekken, hotels en B&B’s. Vol nieuwe energie wakker worden in het gastvrije Noord Limburg doet je goed!

Kijk voor meer info op www.visitgennep.nl

Skyline