Aantrekkelijk centrum

Maandag 11 april 2022

Samen het centrum van Gennep op de kaart zetten en het centrum nog aantrekkelijker maken, dat is het doel van BIZ Centrum Gennep.  

Vanaf 1 januari heeft Gennep ook een Bedrijven Investerings Zone; een afgebakend gebied waarbinnen ondernemers samen investeren in het centrum en in de toekomst. BIZ Centrum Gennep bestaat uit ca. 150 leden. Diverse creatieve werkgroepen richten zich op het bedenken en uitvoeren van plannen op het gebied van promotie, evenementen, sfeer en beleving, toerisme en koopzondagen.

De BIZ-oprichtingsbijeenkomst op 31 maart jl. in Pica Mare werd gepresenteerd door Centrummanager Ron Vierboom en werd erg goed bezocht. Bij deze gelegenheid werd het definitieve BIZ-bestuur vastgesteld, allen ondernemers uit het BIZ-gebied: Maurice Veltmeijer (voorzitter), Herman Kamps (penningmeester), Britt van Arensbergen (secretaris), Liesbeth den Boer en Marc Noy.

Ook werd  de website van BIZ Centrum Gennep gelanceerd: www.centrumgennep.nl. Op deze site is voor iedereen o.a. te zien welke panden beschikbaar zijn, wie is wie in het BIZ-bestuur en een portaal waarop alleen BIZ-leden kunnen inloggen. 

Door de krachten te bundelen krijgt de promotie van Gennep een impuls!

Skyline