Laat je innerlijke van Gogh zien!

Donderdag 11 mei 2023

Doe mee met de Ooievaars-tekenwedstrijd!

Net als vorige jaren zit er weer een ooievaarspaar op het nest bovenop het historische Stadhuis aan de Markt in Gennep. Je kunt ze vaak beneden bij de TOURIST INFO horen klepperen! Ga zelf maar eens luisteren, heel bijzonder. Ze hebben eieren gelegd die inmiddels uitgekomen zijn; er zijn vijf mooie ooievaarskuikens. Hopelijk worden die dit jaar allemaal groot en vliegen ze na een aantal weken uit. 

TEKENWEDSTRIJD

Om te vieren dat er weer kleine ooievaartjes zijn, heeft TOURIST INFO GENNEP een leuke tekenwedstrijd bedacht. Deze staat natuurlijk in het teken van “De Ooievaar”. Maak een mooie tekening; je mag elke techniek gebruiken: kleurpotloden, stiften, verf, enz. Let op: kinderen van elke leeftijd en ook volwassenen mogen meedoen! 

AAN DE SLAG

Tot en met 31 mei a.s. kun je je tekening in de brievenbus doen bij de TOURIST INFO in het oude Stadhuis (aan de achterzijde). Vergeet niet je naam, leeftijd (voor kinderen) en telefoonnummer erbij te vermelden. Uit alle tekeningen zullen in elke leeftijdscategorie de meest mooie, bijzondere of fantasierijke kunstwerken worden uitgekozen.

PRIJSUITREIKING

De prijsuitreiking van de Ooievaars-tekenwedstrijd is direct na het “Ooievaarsringen” (datum nog niet bekend) bij de TOURIST INFO. De winnaars worden vooraf gebeld.

P.S. Je kunt de Gennepse ooievaars met hun kuikens live bekijken op www.visitgennep.nl/ooievaar/.

Skyline