Passie voor haar en make-up!

Donderdag 12 januari 2023

Deze week staat in de spotlight: Frank Verheijen Hairdesign

Is het tijd voor een andere haarkleur of een ander kapsel? Wil je alleen je puntjes laten knippen of ben je klaar voor een  compleet nieuwe look? Bij Frank Verheijen Hairdesign aan Spoorstraat 128a ben je in vakbekwame handen. Al bijna 25 (in augustus!) jaar zijn Frank en zijn team een begrip in Gennep en in de regio. Of je nu voor modern, hip of klassiek gaat, je haar wordt met overgave en passie gedaan. Kleuradvies, welk kapsel past bij jouw huid en gezichtsvorm; alles om je beste punten te benadrukken en jou te laten stralen!

HAIRWORKS

Een belangrijk onderdeel van de salon is ook Frank Verheijen Hairworks. In een apart besloten deel van de zaak kun je terecht met haarproblemen. De haarwerkspecialisten uit het team helpen en adviseren je om tot een geweldig resultaat te komen waar jij je weer prachtig bij voelt, of dit nu is met haaraanvulling, een haarstukje of met een pruik. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gratis informatie gesprek om te bespreken welk type haarwerk het beste bij je past en om inzicht te krijgen in de kosten en vergoedingen.

VISAGIE

Een feestje, bruiloft of andere mooie gelegenheid in de planning? Laat je mooi opmaken door de visagisten van Frank Verheijen; professioneel aangebrachte make-up zodat je een perfecte uitstraling hebt op jouw feestje of bruiloft. Daarnaast krijg je advies over hoe je je ook zelf zo mooi op kunt maken.

MAKE-OVER

Het complete plaatje; mooie make-up en geweldig haar, dat willen we iedere dag wel! Geregeld volgen Frank en zijn medewerkers cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken; zowel voor de mooiste (bruids)kapsels als voor de nieuwste knip- en kleurtechnieken. Voor een make-over door de professionals kun je online een afspraak inplannen.

Alleen maar blije en tevreden klanten bij deze salon. En ben je niet helemaal blij met je nieuwe kapsel: er is Tevredenheids Garantie, dus dat wordt snel opgelost. Nog een groot pluspunt: de kapsalon is geopend van dinsdag t/m zaterdag en op 3 avonden zelfs tot 19.30 uur. Dat is meedenken met je klant en goed ondernemerschap!

Frank Verheijen Hairdesign

Spoorstraat 128a

6591 GW Gennep

Tel. 0485-516996

http://www.frankverheijenhairdesign.nl/

http://www.facebook.com/frankverheijenhairdesign

Skyline