Koningsdag in Gennep!

Vrijdag 12 april 2024

Op zaterdag 27 april vind er weer een geweldig Koningsdagfeest plaats in Gennep op het Jan Lindersplein! Gewoon zoals het hoort en waar wij Nederlanders goed in zijn: met z'n allen gezellig de verjaardag van onze koning vieren midden in het centrum. 

MUZIEK & DRANKJES & HAPJES

De organisatie is in handen van de enthousiaste party people van De Stadsherberg en Lunchcafe eXtra. De deuren openen om 14:00 uur en er wordt gefeest tot 22:00 uur. Geniet van heerlijk ijs, een smakelijke suikerspin en lekkere bites van de foodtruck!

Laat je meeslepen door de beats van DJ Jarno, DJ Valento en Kevin Otten! Van hip-hop tot dance en Hollandse hits, er is voor elk wat wils!

CONSUMPTIES

Er wordt gewerkt met consumptiemunten die je van te voren kunt afhalen bij de Stadsherberg of kunt verkrijgen bij de kassa’s op het evenementterrein. Je kunt zowel met pin als contant betalen. Geen gedoe met wachtrijen, zodat je meer tijd hebt om te genieten!

GRATIS

En ook niet geheel onbelangrijk, dit Koningsdagfeest is GRATIS toegankelijk voor iedereen! Trek je oranje outfit aan, breng je vrienden en familie mee en beleef een dag vol plezier en festiviteiten!

Mis het niet - vier Koningsdag in Gennep! 🧡🧡🧡🇳🇱

Koningsdagfeest Gennep | zaterdag 27 april | 14.00-22.00 uur | Jan Lindersplein Gennep

 

 

Skyline