Stijlvol van Top tot Teen!

Zondag 12 juni 2022

Ondernemer in de Spotlight: Vandaag staat in de Spotlight: Peter-Paul Kersten, eigenaar van Het Hof, Mode voor Mannen!

Het Hof Mode voor Mannen is al sinds 1998 een begrip aan Zandstraat 53 in Gennep. De herenmodezaak is daarmee al bijna 25 jaar DE plek waar heren uit Gennep en wijde omgeving gemoedelijk geholpen worden en zich van top tot teen aan kunnen laten kleden.

Jongens kunnen hier terecht voor coole looks zodra ze uit de kindermaten zijn. Zelfs mannen van dik in de 80, die gevoel voor mode hebben en op zoek zijn naar kwaliteitsproducten, shoppen hier. En iedereen daartussenin in natuurlijk; de ongedwongen sfeer, de hoge kwaliteit, het ruime assortiment, de goede service (zoals bv het gratis vermaken van de kleding en een lekker vers kopje koffie) laten de klanten telkens terugkeren naar Peter-Paul en Het Hof.

Peter-Paul (of gewoon: 'Peter') staat zelf van dinsdag t/m zaterdag in de winkel. Hij verkoopt de bekende merken, zoals PME Legend, Cast Iron, Matinique, Blue Industry, State of Art en Kultivate. De collectie wordt regelmatig aangevuld met minder bekende merken voor de juiste afwisseling. Op het moment lopen de gebreide polo’s bv erg goed, deze zijn dan ook in diverse kleuren te koop in de winkel. Voor je complete outfit ben je hier van harte welkom: t-shirts, overhemden, pantalons, jeans, korte broeken, jassen, maar ook voor boxershorts, zwembroeken, riemen en schoenen.

Sportief, zakelijk of casual, alles is mogelijk in deze stijlvolle zaak in het centrum van Gennep.  Peter: “Gennep is aantrekkelijk door het diverse winkelgebied met speciale winkels, gezellige horeca en mooie natuur, allemaal dicht bij elkaar.”

Voor Vaderdag heeft Peter diverse cadeau tips: leuke armbanden, mini wallets van Secrid (portemonneetjes), zwembroeken, sokken of natuurlijk een cadeaubon!

Het Hof, Mode voor Mannen

Zandstraat 53, 6591 DB Gennep

Telefoon: 0485-516060

Mail: info@hethofmode.nl

http://www.hethofmode.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/HetHofmode

Instagram: hethofmodevoormannen

Skyline