Pottenbakkersmarkt!

Dinsdag 13 september 2022

KERAMISTO

Keramisto is hét internationale keramiekfestival van Nederland. Op 17 en 18 september dit jaar alweer voor de 35e keer. Tachtig met zorg geselecteerde keramisten uit heel Europa tonen hier hun nieuwste werk. In demonstraties en presentaties kun je kennismaken met de nieuwste keramiektechnieken en -trends. Of je nou een ervaren professional bent of een startende liefhebber van keramiek: dit unieke keramiekfestival mag je niet missen!

KERAMISTEN

Op het festival laten 80 zorgvuldig geselecteerde keramisten hun werk zien. Je vindt op Keramisto alle typen voorwerpen en verschijningsvormen van keramiek. Zowel kunst, design, beelden als servies.

HET FESTIVALTERREIN

Keramisto vindt plaats in keramiekdorp Milsbeek, waar al sinds de Romeinse tijd pottenbakkers actief zijn. Het festivalterrein ligt aan de Mookerplas, bij het zwemstrand. Het terrein is prachtig gelegen aan het water en omzoomd door bomen. Er is meer dan voldoende gratis parkeerruimte.
De omgeving van Milsbeek is on-Nederlands heuvelachtig, met de bossen van het Reichswald en de Sint Jansberg, de rivieren de Niers en de Maas en de stad Nijmegen op een steenworp afstand. De prachtige regio nodigt absoluut uit tot een lekker weekendje weg, waarin je kunt genieten van keramiek, de omgeving en niet te vergeten de culinaire specialiteiten van Noord-Limburg. Waaronder natuurlijk Limburgse vlaai!

Keramisto

Openingstijden
Zaterdag 17 september 2022 van 10:00 tot 18:00
Zondag 18 september 2022 van 10:00 tot 18:00

Entree
5 euro per persoon, kinderen tot 16 jaar gratis.
Reserveren is niet nodig. Bij de ingang kun je entreetickets kopen met pin, contactloos of contant.

Festivallocatie
Aan de Mookerplas,

Met de auto
Navigatie: Pastoorsdijk, 6587 AP Middelaar.
Gratis Parkeren

Skyline