Financiële Rust!

Woensdag 14 juni 2023

Deze week staat er weer een ondernemer in de spotlight: Maurice Veltmeijer van Veldsink Advies in Gennep. Veldsink Advies geeft inzicht in de gelopen-, huidige-, en toekomstige (financiële) risico’s. Met deze risico’s in beeld creëren zij oplossingen op het gebied van hypotheken, verzekeringen, bankzaken en pensioenen. Het doel is het ontzorgen en beschermen van zowel privésituaties als zakelijke belangen. Feitelijk creëren zij dus financiële rust.

ERVARING

Maurice woont in Venlo en heeft veel ervaring opgedaan in de financiële wereld; bij het bedrijf van zijn ouders in Venlo wat hij later overnam, maar ook bij KPN en ArboNed. In 2018 verkocht hij zijn bedrijf en bleef daar nog enige tijd in dienst. Toch kreeg hij weer de behoefte om zelf de lijnen uit te zetten. Veldsink Advies/RegioBank kantoor Gennep was op zoek naar een vestigingsmanager/all round adviseur met ervaring. Dat paste natuurlijk precies bij Maurice en vanaf 2020 is hij werkzaam op Spoorstraat 121.

INLOOP KANTOOR

Maurice: “Er komen veel mensen bij ons op kantoor die het fijn vinden dat we een lokaal inloop kantoor zijn. Ze worden graag ontzorgd en zoeken een vertrouwd aanspreekpunt voor hun financiële zaken. Daarbij zijn wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Mensen vinden het prettig om bij een bank binnen te kunnen lopen met hun vraagstukken. We hebben veel particuliere- en zakelijke klanten in en om Gennep, maar ook in een straal om ons heen, vooral door ons netwerk en door mond-op-mond reclame.”

BIZ GENNEP

Naast deze toch al drukke functie is Maurice voorzitter van ondernemerscollectief BIZ Gennep, waarom?

“Dit heeft 2 redenen. Zoals ik al aangegeven heb, kom ik zelf niet uit Gennep. Om de binding met Gennep te krijgen en te weten wat er allemaal speelt, ben ik voorzitter van de BIZ geworden. Ik draag graag mijn steentje en ervaring bij. Ten tweede is Veldsink ook zeer lokaal betrokken en daar past deze functie precies bij.”

ACTIVITEITEN

“Het doel van BIZ Gennep is dat we samen met de ondernemers zorgen voor een goed ondernemersklimaat. We zijn continu bezig om (via Het Verhaal van Gennep) activiteiten te creëren, denk bv aan Koopzondagen, Sinterklaas, samenwerking met SumMmertime e.d. Op dit moment zijn we bezig met het plaatsen van de (lang verwachte) stoepborden in het winkelgebied. Ik ben wekelijks bezig met de BIZ. Er liggen altijd wel vraagstukken waar iets mee moet gebeuren, contacten met ondernemers, contacten met de Gemeente Gennep, met de Centrum Manager enz.

Daarbij zijn we steeds op zoek naar mensen die ook iets voor Gennep kunnen en willen betekenen. Op dit moment staat er bijvoorbeeld een vacature open binnen het BIZ-bestuur en neemt de huidige Centrum Manager (Ron Vierboom) per 1 juli 2023 afscheid.”

GENNEP

Maurice vindt het prettig om in Gennep te werken en recreëren: “Gennep heeft een zeer divers centrum. Er is een ruim winkelaanbod en gezellige gelegenheden om lekker te eten en te borrelen. Gennep heeft heel veel historie en mooie plekken. En het Pieter pad loopt langs Gennep. Er is voor ieder wat wils!” Maar zijn favoriete plekje in Gennep is toch wel het kantoor, Veldsink Advies op de Spoorstraat.

 

Veldsink Advies

Spoorstraat 121

6591 GS Gennep

0485- 361623

Veldsink Advies Gennep 

 

BIZ Gennep 

Foto: het Veldsink team met links Maurice.

Skyline