Visweer!

Zaterdag 15 april 2023

Met het mooie weer in aantocht kan er weer volop gevist worden in onze waterrijke omgeving!

Joris Kusters van Kusters Hengelsport is zijn winkel aan het voorbereiden om ook de recreatieve vissers weer goed van dienst te kunnen zijn deze zomer. Er komen dagelijks nieuwe producten binnen zodat allerhande vissers dit jaar goed kunnen slagen en hier alle benodigdheden vinden voor een relaxed vistripje. De winkel is elke dag geopend!

VISSEN IN DE REGIO

Joris: "Er zijn verschillende plekken om te vissen in de regio: de ene visser wil graag op de grote Maas gaan vissen en de andere kiest ervoor om bijvoorbeeld op een afgesloten water te gaan vissen, waar het normaal gesproken ook makkelijker is om wat vangen. Wij hebben in de regio best veel water tot onze beschikking, dus voor iedere visser is er wel wat te vinden. De volgende vissen kun je in de regio zoal vangen: karper, kroeskarper, graskarper, brasem, voorn, winden-barbeel, snoek, snoekbaars, zeelt, meerval en steur."

AAS

"Vaak wordt er binnen de sportvisserij gebruik gemaakt van maden, lokvoer, hennep, boilies, pellets en partikels. De meeste vissen zijn veelvraten, dat wil zeggen dat je op veel verschillende soorten aas wat kunt vangen want ze lusten bijna alles. Uiteraard ook producten die de mens graag eet. Denk bijvoorbeeld aan kaas en aardappelen.

Een sportvisser zet zijn gevangen vis weer terug in het water, dit is verplicht. Samen hou je dan de visstand op pijl. Er is wel een uitzondering: roofvissen zoals snoek en snoekbaars mag je bij een bepaalde maat meenemen, niet in hoge aantallen maar eentje is nooit verkeerd."

VISPAS

Om te mogen vissen in de Nederlandse binnenwateren heb je een vispas nodig. Die bestel je eenvoudig hier: www.vispas.nl

VACATURE 

Kusters Hengelsport is op zoek naar een zaterdagmedewerker voor in de winkel! Je werkt dan op zaterdagen vanaf mei t/m eind september van 10.00-17.00 uur

Ben je 16 jaar of ouder en is hengelsport jouw hobby? Wellicht is dit dan je kans om een aantal uren per week in de hengelsport te gaan werken.

Heb je interesse? Neem dan even contact op of ga langs in de winkel op Zandstraat 87b.

Tel.06-46004091

Email: kustershengelsport@hotmail.com

www.kustershengelsport.nl

Openingstijden:

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 20:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag 08:00 - 12:00

Skyline