Back to the Sixties!

Dinsdag 15 augustus 2023

Met SumMmertime Gennep 'Back to the Sixties'

GOUWE OUWE

Op zaterdag 19 augustus neemt coverband ‘Old Friends’ de bezoekers mee naar de roemruchte jaren zestig van de vorige eeuw. Onder de noemer 'Back to the Sixties' brengt de band met talloze 'gouwe ouwe' de muziek en de hits van de jaren 60 terug naar Gennep. Dit optreden vindt plaats op de Markt in hartje Gennep en begint zoals gewoonlijk om 14.00 uur.

MUZIKALE REIS 

Wie kent ze niet: de grootheden uit de jaren '60 als Procol Harum, Elvis Presley, the Shadows, Cliff Richard en Roy Orbison. De muziek uit die jaren vormt nog steeds de basis van de pop en spreekt jong en oud aan. Ongetwijfeld zullen bij het publiek vele herinneringen opborrelen als deze band het ene na het andere 'gouden nummer' uit die periode op het podium brengt. En dat met veel succes want zowel in binnen- en buitenland neemt deze coverband al vanaf 2012 het publiek met een uitgebreid repertoire mee op een muzikale reis.

Dat betekent dus volop genieten tot 17.30 uur, als de laatste tonen van deze onsterfelijke muziek uit de zestiger jaren wegzweven over de Markt. Zoals altijd zijn alle SumMmertime-activiteiten gratis te bezoeken.

Back to the Sixties | Zaterdag 19 augustus | Markt Gennep | 14.00 – 17.30 uur | Gratis!

bron: Frans Thonen

Skyline