Gennepse Eveline in Big Brother 2022

Zondag 16 januari 2022

Spelletjesfanaat

De 38-jarige Gennepse Eveline Gerits is sinds afgelopen week te zien in Big Brother 2022. Ze is tijdens de tweede week in het Big Brother huis in Duivendrecht komen wonen. Eveline gaat voor de winst! Ze is enorm fanatiek, zo heeft ze bv alle escaperooms in Nederland al uitgespeeld. Als echte BB superfan heeft Eveline vorig seizoen ongeveer 1200 uur naar de livestream gekeken en is dus helemaal klaar voor deze grote uitdaging.

In haar introductiefilmpje bij Big Brother omschrijft Eveline zichzelf als een vrolijke meid. “Ik ben niet op mijn mondje gevallen en zal me dan ook niet de kaas van het brood laten eten. Ik kan heel zorgzaam zijn, maar ik hou niet van het bemoederen. Dus als het me niet aanstaat, laat me dan even met rust en het komt wel weer goed. Wel kan iedereen voor een luisterend oor bij me terecht.”


Eveline is met de andere bewoners uit zestienduizend aanmeldingen geselecteerd. De kandidaten hebben diverse tests ondergaan. Ook Eveline is onderworpen aan een screening, IQ-test, een fitheidstest en sprak met psychologen. Haar vriend Bas ziet zijn vriendin Eveline voorlopig alleen via de tv: “Eveline was na Big Brother 2021 enthousiast. Dat wilde zij ook. Het was vanaf toen haar grote wens.”
Heel veel succes Eveline!

Skyline