Braderie in Gennep!

Dinsdag 16 april 2024

Yes! Eindelijk wordt er weer een Braderie gehouden in het centrum van Gennep! De ondernemers van BIZ Centrum Gennep en de Centrummanager hebben het ervaren organisatiebureau EERI bereid gevonden een mooie, diverse Braderie/Jaarmarkt op te zetten. De kraampjes zullen gevuld worden door de lokale ondernemers, artistieke talenten en alle markthandelaren die originele koopwaar aanbieden. Een mooi gevarieerd aanbod!

STRUINEN

Op zondag 8 september kun je dus weer lekker struinen langs de vele kraampjes met bijzondere en originele spulletjes, lekker wat eten en drinken op een terrasje, gezellig bijpraten met oude bekenden, kijken naar de vele voorbijgangers en luisteren naar fijne muziek!

KRAAMPJE HUREN?

Misschien wil jij je schilderkunst te koop aanbieden, je vereniging promoten, prachtige (vintage) kleding of woonaccessoires verkopen of je zelfgemaakte keramiek slijten aan een groot publiek? Of je verkoopt al via een winkeltje of een webshop en wilt nu wel eens een kraam op een drukke braderie proberen?

De ondernemers van BIZ Centrum Gennep hebben inmiddels een mail ontvangen met een inschrijfformulier, maar ook andere geinteresseerden kunnen zich aanmelden met onderstaande link:

Inschrijven voor een kraam Braderie Gennep zondag 8 september 2024.

De kosten voor een kraam van 4m breed en 1.20m diep met een dakje bedragen €75,00 incl btw.

Hobbyisten/clubs/verenigingen betalen €45,00 voor een kraam.

Braderie Gennep | Zondag 8 september 2024 | 11.00 - 17.00 uur

Skyline