De spotlight is gericht op:

Zaterdag 19 maart 2022

Ondernemer in de spotlight; hier kijken we telkens binnen bij één van Genneps unieke ondernemers. Deze week is de spotlight gericht op:

De Lange Tafel

De Lange Tafel op Markt 14 is een creatieve broedplaats met een winkel én een atelier. Het concept is opgezet door de tweelingzussen Nikki en Dafne.

Bij de Lange Tafel verkopen zij onder hun eigen label tafellinnen, woonaccessoires, werk voor aan de muur, maar ook stoffen en een klein assortiment fournituren zodat je ook zelf de mooiste items kunt creëren! Veel producten in de winkel hebben een link naar de regio, zoals kekke fotolijstjes en hippe stadskaarten. Product op maat? Geen probleem voor de zussen, zij maken deze met aandacht en liefde in hun ruime atelier. Denk aan nieuwe loungebankkussens voor buiten en binnen, tafellinnen op maat of andere textiel projecten. Daarnaast verkoopt De Lange Tafel andere merken en werken zij samen met andere creatieve studios en ateliers die een plek krijgen in de winkel. Ook organiseert De Lange Tafel workshops en naai- cursussen voor zowel kinderen als volwassenen. Verder is De Lange Tafel druk met productie opdrachten voor andere merken, zij ontwerpen en De Lange Tafel werkt het uit!

Laat je inspireren en verwonderen bij de Lange Tafel aan tafel, wees welkom!

De Lange Tafel

Markt 14

6591 BZ Gennep

www.delangetafel.com/

instagram.com/de.langetafel/

 

 

 

 

 

Skyline