Kunst kijken op de fiets!

Woensdag 19 juli 2023

Begin juli is er een nieuwe Kunst fietsroute gelanceerd die langs ruim 70 kunstwerken in de openbare ruimte gaat: Kunst in de Top van Limburg. Stap in de wereld van de kunst en verken de prachtige regio van Bergen, Gennep, Mook en Middelaar met onze opwindende kunstroute! Deze unieke ervaring neemt je mee op een reis door deze regio, waar je onderweg kunt genieten van de mooiste kunstwerken die dit unieke gebied te bieden heeft.

VOOR IEDEREEN

Naast de kunstwerken zelf is ook de omgeving waarin ze geplaatst zijn zeer de moeite waard. Zo voert de Kunstroute door prachtige natuurgebieden en langs historische gebouwen en monumenten. De route is geschikt voor alle leeftijden en niveaus van kunstliefhebbers, van beginners tot doorgewinterde kunstkenners. In totaal is de route iets meer dan 100 kilometer die geheel naar eigen wens kan worden ingekort en/of in verschillende etappes kan worden gefietst. Aan de route is ook een strippenkaartspel gekoppeld waarmee men leuke prijzen kan winnen.

MUST-SEE

Dus of  je nu een kunstliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en inspirerende dag uit, deze kunstroute is een must-see. Dus waar wacht je nog op? Stap op de fiets en ga op avontuur door de gemeenten Bergen, Gennep, Mook en Middelaar om de kunst in de openbare ruimte te ontdekken!

Kunst in de top van Limburg: download of print de route hier

 

Skyline