Limburgse Dag!

Woensdag 19 juli 2023

Kijk, luister en geniet op zaterdag 22 juli van Limburgse artiesten. Deze Limburgse Dag van Stichting SumMmertime Gennep wordt gevuld met optredens van de Limburgse artiesten Charpieter (foto) en Top 2000 Troubadour. Er is geen podium deze keer, maar er wordt gezellig tussen het publiek opgetreden.

CHARPIETER

Bij het concert van Charpieter kun je genieten van meeslepende luisterliedjes van eigen hand in het Nederlands en het Limburgs dialect, als ook bewerkingen van songs uit Duitsland en Ierland. De drie heren zingen graag en vaak meerstemmig; het instrumentarium bestaat uit gitaar, ukelele, strijkpsalter, accordeon, mondharmonica, Ierse whistles, (Europese)doedelzak, en ritme-instrumenten. Op alle momenten weten Charles, Har en Pieter er een sfeervolle happening van te maken waarbij alle aanwezigen zich betrokken zullen voelen.

TOP 2000 TROUBADOUR 

De Limburgse Dag wordt afgesloten met een optreden van ‘Top 2000 Troubadour’. Dit gelegenheidsduo met gastzangeres Sandra Raijmakers vertolkt akoestische versies van bekende evergreens van de jaren zestig tot aan wat meer recente jaren.

Kijk voor meer informatie op www.summmertimegennep.com

Zaterdag 22 juli 2023 / 14:00 - 17:30 / Markt in Gennep 

 


 

Skyline