Kaashuis Gennep!

Dinsdag 20 september 2022

Vanaf juli is Het Kaashuis Gennep weer geopend. Nieuwe eigenaars zijn Ben Verhagen en Roy Balfoort. Ben is momenteel woonachtig in Gennep, hij heeft een drukkerij gehad in Heijen en was uitgever van een aantal vakbladen voor de fitness branche, deze bladen verzorgt hij nog steeds. Het is de eerste keer dat hij in een winkel werkt. Roy woont in Heijen en heeft 4 jaar in een groente speciaalzaak gestaan. Daarna heeft hij altijd als verkoper gewerkt in een winkel; zoals badkamer, vloeren en woning inrichting.

Beiden zijn enthousiast over de eerste maanden!

Roy vertelt: “Vooral de eerste weken waren erg leerzaam. Vanwege de drukte staan we vaak samen in de winkel, we willen echt de tijd nemen voor de klanten. Kaas wordt echt wel het meeste verkocht, maar we verkopen ook veel cadeau pakketten. We hebben altijd iets op voorraad klaar staan, maar je kunt het pakket ook zelf samenstellen in de winkel. Sinds kort verkopen we ook lekkere vers belegde broodjes, dit doen we in samenwerking met bakker Arts en slagerij Aarnoutse.”

FACEBOOK

Er wordt door Ben en Roy veel gebruik gemaakt van Facebook om leuke acties en aanbiedingen kenbaar te maken. Een website staat nog op hun verlanglijstje; in de toekomst zul je dan ook online kunnen bestellen in een uitgebreide webshop.

DELICATESSEN

De winkel wordt doorlopend aangevuld met smakelijke artikelen: deze mooie delicatessen zaak wordt steeds verder uitgebreid. Er is bijvoorbeeld veel vraag naar biologische- en streekproducten en daar spelen de heren graag op in. Zo verkopen zij kaas van Aurora, dit is biologische kaas met melk van koeien uit de omgeving.

REGIO

Ben: “Onze klanten komen niet alleen uit Gennep maar ook van verder weg, zoals Kleve, Goch en Boxmeer. In de vakantieperiode hebben we veel buitenlandse klanten van o.a. Het Heijderbos. We leveren ook aan diverse restaurants in de omgeving, zoals restaurant Bij Ons, de Stadsherberg en De Buren. Wij vinden het ook belangrijk om genoeg tijd te nemen voor de klant. Om een praatje te maken of om even mee te lopen naar de auto als de boodschappen te zwaar zijn. Het zijn van die kleine dingen die de dag een stuk prettiger maken voor de klant maar ook voor ons.”

GENNEP

Roy: “Gennep heeft erg veel te bieden. Het is enorm gezellig; een mooie omgeving om te wandelen en fietsen etc. Er zijn leuke terrassen en er wordt veel georganiseerd. Gennep is een oude stad met veel mooie historische gebouwen. De Markt vinden wij erg leuk om te zitten. Voor de rust is een wandeling in de omgeving erg fijn.”

Voor kwaliteit en goede service weet je waar je moet zijn!

Het Kaashuis Gennep

Zandstraat 87, 6591 DB Gennep

Tel. 0485-346904

info@kaashuisgennep.nl

https://www.facebook.com/hetkaashuisgennep

Skyline