Prijswinnende vlaai!

Vrijdag 20 oktober 2023

'Arts Bakkers van hier' is onlangs uitgeroepen tot één van de beste vlaaienbakkers van Limburg! Voor zowel hun appel- als abrikozenvlaai hebben zij een hele grote beker gewonnen. En niet alleen voor prijswinnende vlaai kun je terecht bij deze bekende bakkerszaak, ook voor o.a. bruidstaarten, smakelijke hartige broodjes, heerlijke gebakjes, bonbons, en brood voor elke dag of voor speciale gelegenheden. Ook met Sinterklaas en Kerst worden de lekkerste dingen gemaakt voor heerlijke avondjes!

3 GENERATIES

In deze bekende lokale bakkerij is reeds de derde generatie Arts actief. Na opa en oma Thei en Bets en ouders Harrie en Ine treedt in 1996 zoon Sjoerd Arts toe tot het bedrijf. Hij heeft dan de 4-jarige opleiding Brood en Banket aan de Vakschool Wageningen afgerond. Een jaar later komt zijn partner Mieke Schmitz ook bij het bedrijf. Zij komt uit de Psychiatrische zorg en heeft dus een heel andere achtergrond. Niet veel later komt ook Jop Arts (jongste zoon van Ine en Harrie) bij het team, na een opleiding in Wageningen met specialisme 'brood'. Het bedrijf heeft in 2023 meer dan 50 medewerkers in productie en verkoop. Met vestigingen in Gennep, Ottersum, Nieuw Bergen en binnenkort ook in Boxmeer kan de hele regio genieten van het lekkerste brood en banket!

GENNEP 

In het filiaal van 'Arts Bakkers van hier' in Gennep vind je een combinatie van vers brood en andere eigen producten, maar ook groenten, fruit, maaltijden, kazen en worsten van allerlei specialisten uit de buurt. Makkelijk boodschappen doen van hoge kwaliteit met goede service is waarvoor je hier aan het goede adres bent!

Arts Bakkers van hier | Spoorstraat 108 | 6591GV Gennep

www.artsbakkersvanhier.nl

Facebook Arts Bakkers van hier 

ma: 08:30 – 17:30
di: 08:30 – 17:30
wo: 08:30 – 17:30
do: 08:30 – 17:30
vr: 08:30 – 17:30
za: 08:00 – 16:00
zo: gesloten

Skyline