Local Friday!

Zondag 20 november 2022

Het zijn dure tijden voor ons allemaal; de energieprijzen rijzen de pan uit en boodschappen doen is duurder dan voorheen. Hoe fijn is het dan dat je kunt shoppen met leuke kortingen en topdeals? In het centrum van Gennep worden tijdens Black Friday op 25 november, maar ook het hele weekend en zelfs al deze week, door een groot aantal winkels goede afprijzingen aangeboden.

Local Friday

Je kunt je geld maar één keer uitgeven, dus ben je zoek naar leuke cadeaus en goede deals? Denk wijs en denk daarbij lokaal. De ondernemers in het centrum van Gennep zorgen er altijd weer voor dat het centrum mooi en feestelijk versierd is, dat de intocht van Sinterklaas plaatsvindt en dat hun winkels goed gevuld zijn met mooie spullen. Met hart voor hun zaak. Dus shop hetzelfde produkt bij hen in plaats van bij de grote anonieme internetaanbieders. Daarmee wordt Black Friday: Local Friday!

Koopzondag 

Op zondag 27 november is het ook nog eens Sinterklaas Koopzondag. Lekker shoppen met veel sfeer op straat, gezelligheid in de winkels en in de horecazaken. Ook dan bieden veel lokale ondernemers nog mooie kortingen en aanbiedingen. Win-win!

Local Friday in het centrum van Gennep - vrijdag 25 november

Aanbiedingen en goede deals bij veel ondernemers - 21 november t/m 27 november

Skyline