Onverwachte Lockdown

Maandag 20 december 2021

Lieve klanten van Gennep,

Lekker gaan winkelen en ergens wat eten of drinken kan voorlopig niet en ook de zorgvuldig geplande KERSTKOOPZONDAG kon helaas niet doorgaan. De Gennepse ondernemers hebben creatieve manieren bedacht om hun speciaal ingekochte spullen toch bij je thuis te krijgen. Bestel dus ook juist nu gewoon lokaal in Gennep, dan komt deze nieuwe klap ietsje minder hard aan bij de bedrijven die alweer hun deuren hebben moeten sluiten.

Wat kan nu wel? Een paar voorbeelden:

* Veel modezaken hebben een ‘pas-tas’ die in overleg voor je wordt samengesteld en dan bij je wordt thuisgebracht. Dan kun je thuis op je gemak passen en kiezen wat je wilt houden.

* Replay Toys bezorgt binnen de gemeente Gennep en in Oeffelt gratis thuis bij bestellingen vanaf €25,-. Voor 17.00 uur besteld: dezelfde dag in huis.

* Novita Wonen en Slapen komt op afspraak langs met een mobiele showroom.

* Albert Heijn Gennep komt met een geweldig initiatief: zij geven 10 cadeaubonnen weg van €25,-, om nu of in de toekomst te besteden bij veel van de Gennepse winkels of horecazaken.

Kijk op de website en social media kanalen van je favoriete winkels, op visitgennep.nl/ontdek/ of bekijk de mooie etalages als je een rondje door het centrum loopt: neem contact op met de winkelier(s), zij helpen je graag!

Horeca Take Away:

Eten afhalen of de lekkerste lunch en dinermaaltijden thuis laten bezorgen kon natuurlijk al. Nu is het dé manier om toch van de zorgvuldig samengestelde menu's en de lekkerste gerechten te kunnen genieten. Bestel RECHTSTREEKS bij één van de Gennepse horecaondernemers; de menukaarten staan op hun websites en vaak ook op social media.

Koop juist nu bij de lokale ondernemers, zodat er na deze pandemie nog een gezellig en gevuld centrum is om naar terug te keren!

 

 

Skyline