Shine bright!

Maandag 21 augustus 2023

Vandaag staan in de spot: Kim en Tjeerd van Juwelier van Arensbergen.

HIER GA JE GLIMMEND DE DEUR UIT

Daar zorgt het jonge ondernemersstel Tjeerd Laméris en Kim van Arensbergen wel voor! Al jaren is Juwelier van Arensbergen een begrip in de regio en in het Gennepse winkelgebied, waar eerst de ouders van Kim deze mooie zaak runden. Of het nu is met een eerste kinderringetje of een uniek handgemaakt collier van de goudsmid. Kim maakt het niet uit: ‘Het geeft me net zo veel voldoening. De breedte van het assortiment geeft een verscheidenheid aan klanten en dat maakt iedere dag anders.” Voor Tjeerd is een outfit pas af als er een passend horloge bij gedragen wordt. Een mooi uurwerk zorgt dat deze aansluit bij de stijl en identiteit van de drager.

HANDWERK

Als je het hedendaagse interieur van deze zaak bekijkt dan verwacht je geen vijl, hamer en loep, de stoere gereedschappen van een goudsmid. Toch staan ze geen stof te happen. Integendeel, dagelijks worden ze gehanteerd door de aanwezige goudsmid. Zij het voor reparaties, het vermaken van sieraden of voor het ontwerpen en vervaardigen van persoonlijke (gedenk) sieraden. 

ELK BUDGET

Door nieuwe technieken, zoals de komst van 3D printers, worden gepersonaliseerde sieraden haalbaar voor iedere portemonnee. De beginletters van de kinderen als schakel in een armband? Een betekenisvolle tekst, een bijzondere quote? Dat maakt, verwerkt in een sieraad, een persoonlijk geschenk. In deze zaak wordt je geholpen door een deskundig en gepassioneerd team, zij helpen jou bij het maken van de juiste keuzes.

VACATURE

Wil jij ook onderdeel worden van dit enthousiaste team? 

"Wij zoeken in Gennep en Malden een nieuwe verkoopmedewerker (fulltime). Iemand met verkoopervaring die - net als wij - houdt van horloges en sieraden, het niet erg vindt om op zaterdag te werken en graag onderdeel is van een klein, enthousiast team. Uren bepalen we in overleg."

Word je hier enthousiast van of wil je graag meer informatie? Stuur dan een mail naar info@vanarensbergen.nl.

Juwelier van Arensbergen

Zandstraat 48
6591 DD Gennep
T: 0485 511834
E: gennep@vanarensbergen.nl

W: www.vanarensbergen.nl

Facebook Juwelier van Arensbergen

Skyline