Fit en meer energie!

Vrijdag 22 maart 2024

Deze week staat er weer een sportieve ondernemer in de spotlight: Bob van Nisselrooij van Sportschool Fit Disctrict.

Fit District bestaat al sinds juni 2007. Toen nog gevestigd op Steendalerstraat 56 onder de naam All4Fit Gennep, en vanaf 2016 verhuisd naar De Poel 14 te Gennep met een nieuwe naam: Fit District.

Eigenaar Bob van Nisselrooij komt uit Wijchen. Hij was pas 23 toen hij de sportschool startte en heeft voor die tijd zelf ook al veel gesport. Van fitness, tot skiën en van voetbal tot badminton, altijd in beweging. Sommige vaste krachten werken al langer dan 10 jaar bij deze sportschool, dat zegt wat over de goede sfeer!

24/7

Sinds december 2023 kun je 24/7 sporten bij Fit District. Bob: “24/7 werkt super. Doordeweeks om 5.30 uur komen vaak al de eerste sporters binnendruppelen. Dat is leuk om te zien. Voorheen gingen we om 8.00 uur open, maar leden kunnen nu dus komen wanneer ze willen en dat is ideaal. Ook in de weekenden in de avond word er volop gebruik van gemaakt. Iedereen is er erg blij mee. Even snel voor het werk gaan sporten zien we veel."

MILON

Bob: “Milon is ons succesconcept. Fit en vitaal worden en blijven in slechts 2 trainingen van 35 minuten per 10 dagen. Het grote voordeel is dat de deelnemer kan komen op de tijd die hij/zij graag wil. De apparaten worden hiervoor automatisch ingesteld, dus als deelnemer hoef je niet telkens alles in te stellen maar enkel en alleen de oefening uit te voeren. Hierdoor kun je vrijwel niks fout doen en haal je optimaal rendement uit iedere training. Onze leden zijn razend enthousiast. Sinds wij 24/7 open zijn merken we dat leden ook voor hun werk eerst even een rondje Milon komen doen. 35 Minuten sporten, even opfrissen en meteen door naar het werk.”

GROEPSLESSEN

Fit District biedt groepslessen voor alle leeftijden. Bob: “Van dans voor kids vanaf 5 jaar t/m Fit en Vitaal lessen voor deelnemers die al op leeftijd zijn en waarbij het goed is aan balans, kracht en energie te werken. Uiteraard is het sociale aspect ook belangrijk, zoals na de les even bijpraten met een gratis kopje koffie of thee in onze horeca. Wij geven op onze sportschool alleen maar les met echte instructeurs. Dat is mede de reden waarom de groepslessen zo druk bezocht worden. De kwaliteit van de les en instructeurs en de fun factor staan hoog in het vaandel. Mensen vinden het ook gewoon gezellig om met andere deelnemers samen te zijn. En uiteraard is het handig als je een vraag kunt stellen aan de instructeur, die op zijn/haar beurt een oogje in het zeil houdt of iedereen het goed doet en waar nodig kan corrigeren. Momenteel zijn yoga, spinning, zumba en Jumping Fitness enorm populaire lessen, en Small Group Personal Training is upcoming. Dit is een training met meer begeleiding in kleinere groepjes, een beetje zoals personal training maar dan in groepjes van maximaal 8 personen.”

FYSIO

Fit District krijgt ook veel doorverwijzingen vanuit de Fysio naar hun Milon cirkel. Doordat je heel specifiek traint, geen fouten kunt maken en de apparatuur heel precies kunt instellen.

WAAROM ZOU JE GAAN SPORTEN BIJ FIT DISTRICT?

Bob: ”Onze klanten zijn heel divers; van jong tot oud. Voor old skool fitness, cardio en Personal Training kun je bij Fit District terecht, maar vooral het Milon concept en het enorm uitgebreide groepslessenpakket inclusief ‘Small Group personal training’ onderscheidt ons van andere clubs in de omgeving. En het 24/7 service aanbod maakt het compleet. Milon staat voor 35 minuten een volledige, goede training. Weinig tijd, veel resultaat! Dat trekt mensen aan die dan wel weinig tijd hebben maar het wel belangrijk vinden gezond te worden en blijven. Vaak willen klanten een beetje afvallen en/of wat sterker worden. Het is belangrijk dan die 1 of 2 trainingen per week te doen.”

SPORTEN OP VAKANTIE

Ben je gewend om een paar keer per week in je lokale gym te sporten en ben je op vakantie of een weekendje in Gennep of omgeving? Bij Fit District kun je met hun speciale strippenkaart terecht voor een paar keer sporten om toch fit te blijven en dat lekkere gevoel te houden.

DUTCH FITNESS AWARD

Bob: “Wij zijn genomineerd voor de Dutch Fitness Award door onze leden. We zijn 1e van Gennep geworden en 7e van de provincie Limburg. Daar zijn we heel trots op! Onze leden zijn erg betrokken. Op zondag 17 maart was onze Spinning Marathon voor het goede doel. De marathon ging super, zelfs de (graag fietsende) burgermeester van Gennep kwam een kijkje nemen en heeft de marathon geopend, super leuk! Een (spinning)lid van ons had laatst hartproblemen. Dat was mede de reden de marathon te organiseren. Er is maar liefst €1843 bij elkaar gespind en dat is gedoneerd aan de hartstichting.”

Wil jij ook fitter worden, afvallen, sterker worden en meer energie krijgen? 

Je kunt kennismaken met Milon en een week lang gratis uitproberen: Milon Cirkel 

Of wil je liever een gratis proefweek groepslessen, fitness, cardio en Milon? 

Sommige dingen kun je beter niet uitstellen...

Fit District | De Poel 14 | 6591 BV | Gennep | www.fitdistrict.nl | 0485 800643 | info@fitdistrict.nl

Skyline