Shop Small!

Maandag 22 april 2024

Lekker even rondkijken en misschien ook van alles passen. Meteen de juiste maat en kleur kopen. Zien en voelen wat je koopt en het gelijk mee naar huis nemen. Verrast worden door het ruime assortiment. Goed advies krijgen van veelal de eigenaar van de zaak, die speciaal voor deze unieke winkel met passie en kennis heeft ingekocht. DAT is shoppen in een stenen winkel. Of het nu gaat om kleding, schoenen, elektra, lingerie, boeken, brillen, levensmiddelen, sieraden of wat dan ook... de eigenaar en zijn of haar team helpen je graag waar nodig om het juiste item aan te schaffen. Persoonlijk, met een praatje, lekker dichtbij en met goede service!

En hoe fijn is het om te shoppen in een sfeervol centrum in jouw buurt waar voldoende winkels aanwezig zijn? Zodat je keus hebt, waar je lekker gaat winkelen, bekenden tegenkomt, gaat lunchen, naar de kapper en je boodschappen doet. 

WEEK VAN DE STENEN WINKEL

Om het bestaan van deze unieke speciaalzaken te vieren is de landelijke Week van de Stenen Winkel in het leven geroepen. Omdat het niet vanzelfsprekend is dat deze fijne winkels kunnen blijven bestaan met de concurrentie van internet en grote, soms wat minder persoonlijke, ketens. Om extra aandacht en bewustzijn te creeren. Als er gesponsord moet worden bij de lokale verenigingen of als er iets in het centrum georganiseerd wordt staan de ondernemers van deze speciaalzaken altijd klaar. Dus koop bij hen!

Dit jaar vindt deze speciale week plaats van 13 t/m 19 mei. Dus Shop Small, Koop Lokaal!

Wat kun jij doen als klant? Shop & Steun!

Wil jij je aanmelden als ondernemer en gratis deelnemen? Dat kan hier.

De Week van de Stenen Winkel | 13 t/m 19 mei 2024 | Shop extra bij de unieke speciaalzaken in jouw buurt

Skyline