Ondernemer in de spot!

Donderdag 22 december 2022

De spotlight is gericht op Peter en Linda van Diest van Stoer & Style Kleding en Stoer & Style Schoenmode.

Al sinds 2010 is op Zandstraat 33 Kledingzaak Stoer & Style en sinds 26 november is de schoenenzaak op Zandstraat 21, waarvan Peter en Linda ook al 2,5 jaar eigenaar zijn, overgegaan naar de naam ‘Stoer & Style Schoenmode’. Daarnaast is ook in Malden een Stoer & Style kledingzaak. Peter en Linda zijn een erg ondernemend stel!

STOER & STYLE

De naamsverandering van de schoenenzaak (voorheen Coenen Schoenen) zat al langer in de pijplijn, maar zoals bij zo veel dingen wereldwijd heeft Covid voor vertraging gezorgd. Peter: “We wilden eerst alle vaste klanten in de winkel hebben gehad om hen duidelijk te kunnen informeren. Om het vak schoenmode goed te leren staan Linda en ik op vaste dagen in de schoenenwinkel. Uiteraard staan er meerdere personeelsleden die al jaren in de schoenmode werken. Ik sta op dinsdag vast en Linda op de donderdag. Op zaterdag is er altijd iemand van ons te vinden bij Stoer & Style.”

FEESTDAGEN

De kleding- en schoenenzaak zijn mooi aangekleed voor de feestdagen; iedereen van jong tot oud, dames, heren en voor schoenen zelfs ook kinderen kunnen hier terecht voor mooie stijlvolle items. Ook vind je hier leuke cadeautjes zoals sieraden, riemen, sokken en cadeaubonnen. Alles wordt met liefde en aandacht voor je ingepakt. Stoer & Style is dé specialist voor jeans en schoenen in de regio. Het ervaren en deskundige team geeft eerlijk advies om het mooiste in je naar boven te halen, met liefde voor het vak. Stoer, klassiek of trendy? Het is er allemaal. Ook is nn de schoenenzaak is een grote outlet te vinden waar schoenen en kleding tegen extra lage prijzen aangeboden worden.

BELEVING

In de Stoer & Style zaken draait alles om service en beleving. Dit vinden Peter en Linda het allerbelangrijkste. Zo bieden zij een digitale klantenkaart, (dus géén extra pasje in je portemonnee!) waarmee je  kunt sparen bij alle drie de winkels en zelf kunt kiezen waar je de korting gebruikt. Broeken worden gratis vermaakt en er is een lekker kopje koffie of thee voor tijdens het winkelen.

EERLIJK ADVIES

Dit is ook meteen de succesformule waardoor klanten terugkeren, De combinatie: service/beleving/mooie duurzame items en eerlijk en echt advies van specialisten. Peter: “Het product maakt je niet meer uniek, wel de service en het advies wat je geeft. Dat is ook wat Gennep te bieden heeft, hier zijn nog leuke boetieks te vinden waar in de grote steden alleen maar grote ketens vertegenwoordigd zijn. En Gennep heeft veel goede horecazaken! Ik woon midden in het centrum en kan echt genieten van de leuke winkels en de horeca. Ik ben dus vaak te vinden met mijn vrouw in een leuk restaurantje in Gennep. Het zou een mooie toevoeging zijn als ook midden in de Zandstraat een koffie/broodjeszaak kwam."

Stoer & Style Kleding Zandstraat 33, 6591 DA Gennep

Stoer & Style Schoenmode Zandstraat 21, 6591 DA Gennep

www.stoerenstyle.nl

http://www.facebook.com/StoerStyle

 

Skyline