Deco en Jewellery!

Woensdag 24 april 2024

Vanaf 1 februari vind je op Zandstraat 21 de heerlijke winkel Deco en Jewellery. In het opvallende pand met de overkapping met de puntdakjes, waar voorheen Stoer & Style Schoenmode en daarvoor Coenen Schoenen zat, kun je nu allerlei leuke dingen voor in huis, coole tassen, trendy zeepjes, kleurrijke schilderijen en prachtige sieraden kopen.

Deze keer staan ervaren ondernemers Joke en Hans in de spot. Zij zijn enthousiast aan de slag gegaan in deze ruime zaak in het centrum van Gennep.

EIGEN INKOOP

"Al 30 jaar verkopen we zilveren en edelstalen sieraden, alsmede allerlei soorten piercings maar ook prachtige sieraden gemaakt van zoetwaterparels en schelpen. Al onze sieraden kopen we zelf in tijdens onze reizen door Thailand en Indonesië. Door deze manier van inkopen hebben we een heel leuke collectie prachtige sieraden op voorraad die we verkopen tegen concurrerende prijzen zodat je nooit teveel betaald."

RUIM ASSORTIMENT

"Doordat het een heel grote winkel is hebben we besloten, met behulp van collega's die al jaren in de decoratieve producten hun geld verdienen, het assortiment uit te breiden met leuke hebbedingen. Zoals de op het moment immens populaire glasschilderijen, 3D metalen schilderijen, lampen, kleinmeubelen, kleden, metalen bordjes met teksten en afbeeldingen etc. Kortom genoeg om een eens kijkje te komen nemen!"

JONG GELEERD

"Verder is er een hoekje ingericht door en voor onze kleinkinderen die een paar deuren verder wonen en dus regelmatig in de zaak te vinden zijn. Hier vind je zachte knuffels, sleutelhangers en leuke speeltjes. We hopen om ze zo alvast een beetje wegwijs te maken in de wereld van het ondernemen."

KOM JE ZELF KIJKEN?

"Uiteraard ben je van harte welkom om vrijblijvend eens een kijkje te komen nemen, een kopje koffie staat altijd klaar!"

Deco & Jewellery | Zandstraat 21 | 6591DA Gennep | tel. 0485-247001

Kijk ook maar eens op Facebook, bijna elke dag wordt er iets moois gepost wat je kunt kopen in de winkel. Maar het is nog inspirerender als je zelf in de winkel rond gaat kijken wat voor moois er allemaal is!

Facebook Deco & Jewellery

 

 

Skyline