Kerstmarkt in Gennep!

Vrijdag 24 november 2023

De dagen worden korter en kouder, en je weet wat dat betekent: de kerst komt eraan! En in Gennep maken we er echt een feestje van met een supergezellige kerstmarkt. Het is alsof je in een kerstfilm stapt!

Op zaterdag 16 en zondag 17 december kun je van 12.00 tot 17.00 uur op de Markt in Gennep terecht voor een kerstmarkt die wordt georganiseerd door Stichting SumMmertime Gennep. En geloof ons, het wordt te gek!

GENIETEN

Overal zie je kraampjes vol met kerstspulletjes en leuke hebbedingetjes. Ondernemers, hobbyisten, en kunstenaars hebben de mooiste dingen voor je in petto. En alle winkels in Gennep centrum zijn op zaterdag maar ook op zondag geopend. Heel fijn om dan de beste cadeaus en feestoutfits te scoren. En er is niet alleen van alles te zien, maar ook te horen. In de Protestantse Kerk treden verschillende koren op. Dat wordt swingen en meezingen! 

Heb je trek gekregen? Geen probleem! Er zijn lekkere riefkoeken en warme glühwein om je buikje te vullen. En als je even wil bijkomen, kun je gezellig naar de levende kerststal gaan. Daar kun je even uitrusten en de schattige dieren bewonderen. Natuurlijk kun je op beide dagen ook terecht bij de gezellige horecazaken in het centrum van Gennep. Je ben van harte welkom om even op te warmen onder het genot van de lekkerste drankjes en gerechten.

KRAAMPJES

En nu het allerleukste nieuws: jij kunt ook meedoen! Als je een ondernemer bent, een hobby hebt of gewoon supercreatief bent, kun je je aanmelden bij Stichting Summmertime Gennep via kerstmarkt@summmertimegennep.com. Je kunt een kraampje huren voor één dag of voor allebei. Superleuk toch?

Dus, noteer het in je agenda en vertel het aan iedereen die je kent: op 16 en 17 december is het feest in Gennep! Kom langs en laat je betoveren door de magie van Kerstmis. Het wordt een weekend vol gezelligheid en kerstplezier dat je niet wilt missen. Tot dan!

Kerstmarkt Gennep | Markt (voor het oude Stadhuis) | 16 + 17 december 

Bron: Gennep News + Visit Gennep

Skyline