Brood op de plank!

Vrijdag 26 mei 2023

Op donderdag 1 juni opent Nederlands’ eerste ‘stenen winkel’ van Bakkerij ’t Stoepje: 't Stoepje Gennep. Eigenaars van deze spiksplinternieuwe zaak zijn Elmar Hartjes & Dick van Dijck, beide uit Milsbeek.

Elmar is franchiser van Bakkerij ’t Stoepje uit Spakenburg; je kent vast de bekende marktwagens wel. Inmiddels is hij in het bezit van 7 ’t Stoepje-wagens en daarmee staan zijn werknemers op maar liefst 33 verschillende markten. Dick is werknemer bij het marktbedrijf, maar van de winkel zijn de ondernemende heren beide eigenaar.

De winkel op Spoorstraat 101 (in het oude pand van Bakkerij d’n Bekker) is al grondig verbouwd. Alles is nieuw en in dezelfde stijl gemaakt als de verkoopwagens. Meerdere keren per dag wordt in de winkel, net als in de marktkramen van ’t Stoepje, vers afgebakken.

TERRAS

Dick: “Het assortiment in onze winkel is gelijk aan dat van de marktkramen. Het bekendste is ’t Stoepje om de allerlekkerste appelflappen, worstenbroodjes en haverkoeken en die kun je ook hier gewoon kopen. Een mooie aanvulling zijn de zitjes binnen en ons terras buiten. We gaan ook koffie en drankjes verkopen, zodat je lekker in de winkel of op het terras je broodje kunt eten. Nog een toevoeging is ambachtelijk schepijs. Ook hier krijg je de beste kwaliteitsproducten voor een mooie prijs, zoals de klanten van ons gewend zijn.”

JAN LINDERS PLEIN

Sinds kort staat de marktwagen van ’t Stoepje op dinsdag tijdens de markt op het Jan Lindersplein; dit blijft ongewijzigd. De winkel in de Spoorstraat zal geopend zijn van woensdag t/m zondag.  

GENNEP

Dick: “Gennep heeft  een gezellig en compact centrum, waar alles te vinden is. Gezellige terrassen, leuke winkels, en natuurlijk de eerste Stoepje winkel van Nederland!
Rondom Gennep vind je mooie natuur en leuke dorpskernen, maar het mooiste plekje is toch wel onze winkel.”

Vanaf 1 juni kun je terecht bij deze unieke vestiging van ‘t Stoepje. I.v.m. de opening krijgt elke klant de hele week gratis een halfje brood en maak je kans op een JAAR lang gratis brood!
Op zondag 4 juni rond 12.00 uur wordt de officiële opening verricht door burgemeester Hans Teunissen. 


’t Stoepje Gennep
Spoorstraat 101, 6591 GS Gennep

Facebook Bakkerij 't Stoepje Gennep 
 

Openingstijden:

Woensdag t/m zaterdag 8.00-18.00 uur
Zondag 8.00-13.00 uur

Skyline