Pizza!

Vrijdag 28 april 2023

Op maandag 15 mei opent op Zandstraat 56, in het oude Bakker Bart pand, een spiksplinternieuwe vestiging van Domino’s Pizza. Domino’s Pizza werd in 1960 opgericht in de Verenigde Staten en heeft zich sindsdien wereldwijd verspreid; inmiddels zijn er meer dan 17.000 vestigingen en daarmee is het ’s werelds grootste pizzaketen. Bij Domino’s kun je niet alleen terecht voor pizza’s, maar ook voor crunchy kipgerechten, loaded fries, hot sandwiches, desserts zoals churro’s, lavacake en Ben & Jerry’s ijs, maar ook voor de lekkerste shakes en frisdrankjes. Afhalen en laten bezorgen, beide is mogelijk!

GENNEP

Domino’s Pizza franchisenemer David Drees was op vakantie in het Heijderbos en had ook tijdens zijn vakantie wel zin in een heerlijke Creamy Bacon pizza. Hij kwam tot de conclusie  dat er geen Domino’s te bestellen was in de omgeving. David: “Zodoende zagen we hier een mooie kans voor een Domino’s Pizza filiaal en zijn we hier in de regio terecht gekomen. Na een zoektocht hebben we het mooie pand van de voormalige Bakker Bart kunnen bemachtigen en zijn we snel begonnen met het ombouwen naar een prachtig nieuw filiaal.”

DOORGROEI MOGELIJKHEDEN

David was er al jong bij: “Op 15 jarige leeftijd ben ik begonnen bij Domino’s als bezorger. Inmiddels ben ik nu franchisenemer van diverse winkels in de omgeving Tilburg, Helmond, Horst en Cuijk. Op 15 mei openen we onze nieuwe vestiging in Gennep. We zijn het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld en hier zijn we supertrots op! Dus ook hier in Gennep gaan wij met een krachtig team de snelle service en goede kwaliteit laten zien. Ons team bestaat uit collega’s die ook op jongere leeftijd begonnen zijn als pizzamaker en/of bezorger en die inmiddels doorgegroeid zijn tot manager of andere functies. Uiteraard zoeken wij nieuwe collega’s om ons team te komen versterken. Voor doorgroeimogelijkheden, informatie en vacatures kun je kijken op www.werkenbijdominos.nl.”

WELKOM

Ondertussen wordt er druk gewerkt aan de voorbereidingen voor de opening. Dit wordt vooral online op de Facebookpagina gedeeld. Zo kun je alvast een indruk krijgen van hoe Domino's te werk gaat en daar zie je ook leuke winacties waarbij je eens iemand kunt trakteren op een heerlijke pizza! "We hebben nu al enorm veel leuke reacties gekregen van de buurt van jong en oud, hierdoor voelen wij ons al heel welkom! Domino’s Horst was ons eerste filiaal in Limburg en dat was een groot succes en ook daar hebben wij veel leuke reacties gekregen tijdens de opening. Vooral van de mensen die gezellig een praatje kwamen maken in de winkel en die wilden kijken hoe wij te werk gingen. Voor een praatje maken wij graag tijd als het mogelijk is."

PUUR

Alle Domino’s pizza’s worden vers gemaakt, direct nadat je de bestelling plaatst. Er komen geen vooraf geprepareerde ingrediënten aan te pas. Het deeg dat voor de bodem wordt gebruikt is 100% puur: het bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook de groenten zijn verser dan vers. En met hun elektrische fietsen staan de bezorgers razend snel voor de deur!

Domino’s Pizza

Zandstraat 56

6591 DD Gennep

 

De openingstijden zijn:

Maandag en dinsdag: 16.00 - 22.00

Woensdag tot en met zondag:  12.00 - 22.00

Vanaf 15 mei kun je gemakkelijk en snel bestellen kan via www.dominos.nl, maar Domino’s is ook telefonisch bereikbaar: 0485-743000

Op de foto zie je Lulav en Lidija, het leidinggevende team van Domino's Gennep

Skyline