Stadswandeling voor kids!

Donderdag 28 september 2023

Leuke tip voor in de Herfstvakantie: ga samen met de stadsgids op pad door het oude centrum van Gennep en stap terug in de tijd. Op woensdagmiddag 18 oktober 2023 organiseert Tourist Info Gennep in samenwerking met de ondernemers van BIZ Gennep een wandeling voor kinderen van ongeveer 6 tot 12 jaar onder begeleiding van een heuse stadsgids. 

SPANNENDE VERHALEN

Je wandelt door het centrum, klimt naar de bovenste verdieping van de Martinustoren en daalt af naar de kelder van het oude Stadhuis. En tussendoor hoor je van de stadsgids spannende verhalen over vroeger. Er zijn plekken waar het er nog net zo uitziet als honderden jaren geleden! Ouders of opa’s en oma’s mogen natuurlijk ook meelopen. Of ze gaan even shoppen in Gennep en een kopje koffie drinken.

De hele kinderstadswandeling duurt ongeveer 1,5 uur en is in totaal ca. 2 km. Zowel kinderen die op vakantie zijn in Gennep of omstreken als kinderen die in de gemeente Gennep wonen kunnen meedoen. 

Maximaal 15 kinderen/ouders per groep, bij meer aanmeldingen worden extra gidsen ingezet.

Aanvang: 18 oktober om 14.00 uur. De Kinderstadswandeling start en eindigt bij Tourist Info Gennep, Markt 1.

Deelname is gratis!

Je kunt je tot 17 oktober 13.00 uur aanmelden voor de Kinderstadswandeling door een e-mail te sturen naar  touristinfo@visitgennep.nl of bel naar 0485-540266  tijdens openingstijden van Tourist Info Gennep.

 

Foto: GennepNews

Skyline