Nieuw in de Niersstraat!

Vrijdag 28 oktober 2022

Op dinsdag 1 november opent in de Niersstraat in het pand waar voorheen Babbels gevestigd was een spiksplinternieuwe horecazaak: eXtra Lunchcafé.

eXtra

De eigenaars/initiatiefnemers van deze nieuwe zaak zijn Sjaak Lenkens, Bart Bardoel en Marius van den Hoogen. Sjaak is de bedrijfsleider en zal het meeste in eXtra Lunchcafé aanwezig zijn. Hij heeft ervaring als leidinggevende bij Xieje, het lunchcafé in de Zandstraat dat in 2021 na 20 jaar haar deuren sloot. Bart zal vooral faciliterend werken en Marius zorgt voor de communicatie en is contactpersoon met de buitenwereld. Bart en Marius runnen allebei een zorgbedrijf. De naam eXtra komt van het zorgbedrijf in Wijchen van Marius: eXtra Welzijn en Zorgdiensten.

Dichterbij

Marius: “Nadat Lunchcafé Xieje er mee stopte ontstond bij ons het idee van een nieuwe plek in Gennep waar mensen met een beperking werkgelegenheid vinden, we vinden dat dat hoort bij Gennep en haar geschiedenis. We willen dan ook maximaal met zorginstelling Dichterbij samenwerken. Het belang van mensen met een verstandelijke beperking staat hierbij voorop! Ook bieden we werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, hierover hebben we contact met INTOS en de gemeente Gennep.”

Kwaliteit en gastvrijheid

Het pand in de Niersstaat is niet verbouwd, wel is alles opnieuw geschilderd en zijn de meubels e.d. vernieuwd.

Marius: “Naast het lunchcafé willen we het aanbod graag breder maken door ons ook op catering te richten en we staan ook open voor (kleine) feestjes en recepties. Daarnaast gaan  we meedoen met grote evenementen zoals de Pleinfeesten, 4-daagse doortocht, etc. We richten ons op klanten uit Gennep en omgeving en natuurlijk zijn ook alle toeristen en wandelaars (zoals Pieterpad wandelaars) van harte welkom! Wij willen, ook voor de kleine portemonnee, een goede lunch serveren. Een lunch van goede kwaliteit voor een redelijke prijs en een gastvrij team van medewerkers die met een beetje hulp hun weg weer weten te vinden in het bedrijfsleven: alle reden om eXtra Lunchcafé te bezoeken.”

Gennep

De heren vinden dat het sowieso erg de moeite waard is om naar Gennep te komen. Een prachtig en gezellig centrum, geweldige natuur binnen een straal van 10km, zoals de heuvels in Groesbeek en Berg en Dal en de vennen in het Afferdse bos. En dit alles op fietsafstand! Ook een favoriet is het oude Stadhuis op de Markt.

Iedereen is welkom op en vanaf dinsdag 1 november: een officiële opening voor genodigden volgt in december.

eXtra Lunchcafe 

Niersstraat 18 

6591 CB Gennep 

tel. 0485-799826  

 
Openingstijden: 10.00 uur tot 16.30 uur. Zondag gesloten.

De website gaat volgende week live!

Facebook: https://bit.ly/3sEzMqr

Skyline