Laat je verleiden bij De Buren!

Dinsdag 30 januari 2024

Op de hoek van de Spoorstraat en de Middelweg zit al een paar jaar het prachtige restaurant De Buren. In het pand waar je vroeger bij Novita je carnavalskleding of je kampeerspullen kocht, kun je nu heerlijk dineren, lunchen of genieten van koffie met zoete verleiding.  

AVONDJE UIT

Het team van De Buren verzorgt de ultieme avond uit voor al hun gasten; hier geniet je gezellig van een overheerlijke wijn & spijs ervaring. Bij het samenstellen van de menukaarten is er speciaal gedacht aan een gebalanceerd menu met de keuze tussen vlees, vis en vegetarische gerechten. En dat proef je! In de wijnkelder zie je een uitgebreid wijnassortiment aan internationale wijnen. Laat je adviseren door het personeel en je drinkt  bij elk gerecht een passende wijn voor de ultieme smaakbeleving.

LOKAAL

Bij restaurant de Buren geloven ze in lokaal ondernemen. Zo is het coole interieur van De Buren tot stand gekomen in samenwerking met Novita Gennep, de mooie bar is ontwikkeld door Ambachtelijk Hout Gennep en de oogstrelende kunst is verzorgd door de Gennepse kunstenaar Richard Smeets.

VERWENNERIJ

Op alle momenten van de dag kun je hier terecht voor koffie met gebak, een uitgebreide lunch, een heerlijk diner, de beste net-even-andere cocktails of om gewoon gezellig te borrelen met een goed gevulde borrelplank. Ga jij ook je smaakpapillen verwennen met de mooiste combinaties van smaken?

Restaurant De Buren | Wine & Dine | Spoorstraat 90 | 6591 GV Gennep

De Buren Gennep 

Facebook | Instagram

 

 

Skyline