Als een kind in een snoepwinkel!

Donderdag 30 maart 2023

Ondernemer in de Spot: Richard van de Meulenreek van SnoepKado

SnoepKado in Gennep: van deze winkel word je vrolijk! Al 13 jaar ontvangt de goedlachse Richard van de Meulenreek je hier met een zeer ruim assortiment zoetwaren. Zes dagen per week kun je bij SnoepKado kiezen uit de 2300 soorten snoepgoed. Je voelt je weer even kind als je de 300 soorten schepsnoep voor je ziet. Of wat te denken van 30 verschillende soorten bonbons. Melk, puur of wit; je moet ze proeven om de heerlijke vulling te ontdekken.

Richard: “We verkopen alleen artikelen van A-merken, omdat we 100% achter de kwaliteit willen staan. Gezelligheid, luchtigheid en tevreden klanten, dat is waar we voor staan. En dan niet alleen beperkt tot in de winkel, maar zeker zo belangrijk is dat een klant ook tevreden is bij thuiskomst, als het product of artikel cadeau gedaan wordt of thuis wordt genuttigd. Als bij ons nagenoeg iedere klant met een lach de deur uitgaat geeft ons dat een voldaan gevoel! In het gezellige centrum van Gennep geven de lokale ondernemers hun klanten nog die speciale aandacht en het gevoel dat ze welkom zijn. Hier ben je nog echt klant. Het leukste vind ik dan ook om gewoon bij ons voor de deur een praatje te maken met iedereen die langskomt.”

ALLE SEIZOENEN

Op een zomerse dag geniet je bij SnoepKado van een ‘vers getapt’ ijsje, milkshakes in 17 smaken, slush puppies en ijskoffie. ’s Winters komt de geur van huisgebakken stroopwafels je tegemoet. Feest- en cadeauartikelen maken het feestelijke assortiment compleet.

SNOEPKADO GAAT VERHUIZEN!

Nog niet direct, maar vanaf 15 mei is SnoepKado te vinden in het oude pand van Deli Aroma t.o. Albert Heijn op Wilhelminaplein 5 in Gennep. Hier verkoopt Richard alle zoetwaren, cadeauartikelen en feestartikelen. Tevens worden hier chocolade en de bekende overheerlijke bonbons aangeboden.

En wat helemaal geweldig is: er komt zelfs gelijktijdig een tweede vestiging! Ook het complete ijsassortiment en een groot scala aan de lekkerste chocolade en bonbons zal vanaf 15 mei te koop zijn in de Duivenakker, in het oude pand van Bakker Arts t.o. de ingang van Jumbo.

Tot 13 mei is SnoepKado nog gewoon open op Zandstraat 9 voor de lekkerste dingen. Ook speciaal voor Pasen zijn er allerlei heerlijkheden te koop in de winkel, het grootste assortiment van Gennep en ruime omstreken. Lekker voor jezelf maar ook heel leuk om cadeau te geven!

SnoepKado - zoetwaren | cadeauartikelen | feestartikelen | chocolade

Tot 13 mei: Zandstraat 9 in Gennep

Vanaf 15 mei te vinden op Wilhelminaplein 5 en Europaplein 10E (Winkelcentrum Duivenakker) in Gennep

https://www.facebook.com/snoepkado

tel: 0485-540900

Skyline