Paardrijden op vakantie?

Maandag 24 juli 2023

 

In de gemeente Gennep zijn lekker veel leuke dingen te doen. Zo kunnen paardenliefhebbers hun hart ophalen bij Ruitersportcentrum Bergemo in Heijen!

PAARDRIJDEN OP VAKANTIE

Wil je voor het eerst kennismaken met de viervoeters van Bergemo, een heerlijke buitenrit maken of met de hele familie een tocht met paard en wagen maken? Dat is allemaal mogelijk, Bergemo biedt tal van mogelijkheden voor vakantie- en daggasten aan! 

Vanuit het ruitersportcentrum kun je aan de hand van het uitgebreide ruiter- en menroutenetwerk te paard of met paard en wagen het prachtige Nationaal Park 'de Maasduinen' verkennen. Urenlang rondrijden en steeds weer nieuwe plekjes ontdekken, dat kan in dit uitgestrekte gebied! Nog tot en met 3 september kun je hier terecht voor diverse buitenritten voor Half gevorderde of Gevorderde ruiters.

PLAN EEN BUITENRIT IN

Wil jij ook eens een leuke buitenrit maken? Bekijk de kalender op de website en reserveer eenvoudig de gewenste tocht. Liever een privé buitenrit? Dat kan natuurlijk ook, dien dan een aanvraag in via info@bergemo.nl

RUITERSPORTCENTRUM BERGEMO

Kijk voor alle info op Ruitersportcentrum Bergemo of op de facebook pagina van Bergemo.

Skyline