Chic de Friemel!

Vrijdag 30 september 2022

Vandaag staat in de spotlight: Astrid ten Haaf, eigenaresse van Chic de Friemel Mode en Lingerie in Gennep. Astrid is geboren en getogen in Milsbeek en woont en werkt al vanaf 1990 in Gennep. Sinds 2010 verkoopt ze op Zandstraat 58 damesmode, lingerie, badkleding, tassen en beenmode. Astrid is zelf 5 dagen in de winkel aanwezig en doet ook de inkoop. De naam van de winkel komt van de grappige uitdrukking die mensen gebruiken als ze iets moois of leuks zien.

CHIC DE FRIEMEL

Van A t/m J, van 65 tot 110.. Astrid helpt je aan de juiste lingerie. Als je bij Chic de Friemel naar buiten stapt weet je dat je niet bij de 80% van de vrouwen hoort die een verkeerde BH-maat draagt. Geen wonder dat klanten hier graag terugkomen omdat het zo fijn zit. Niet alleen fijn, maar met merken als Marlies Dekkers, Primadonna, Twist, Marie-Jo en L’Aventure zeker ook een lust voor het oog. Voor ondermode, maar ook zeker voor bovenkleding met modemerken als Geisha, Only-m, Red Button, Gardeur, AndCoWoman, TQ  Amsterdam, Rapp, Bloomings, Para Mi en tassen van Chabo. Een flinke keuze beenmode van Oroblu maakt het assortiment compleet. Dit seizoen is er veel aanbod (en vraag) naar warme kleding, broeken met een flared pijp, travel kleding en broeken zonder knoop en rits: alles wat lekker comfortabel zit! Met een opleiding in de mode en met haar eerlijke, oprechte advies, slaag je hier voor lingerie en mode die écht (bij je) past.

KLANTEN

Astrid: “Mijn klanten komen uit de gemeente Gennep maar ik heb ook een vaste klantenkring opgebouwd in de afgelopen 12 jaar van buiten Gennep. Mensen uit Bergen, Venray, Cuijk, Mook, Mill en Nijmegen, en heel leuk ook klanten van verder weg die elk jaar bij Center Parcs logeren en dan altijd gezellig bij Chic de Friemel komen shoppen.”

EERLIJK

Klanten keren terug voor Astrids kennis van zaken en eerlijkheid. Vooral in lingerie is dat erg belangrijk. Astrid: “Kleding dragen met fout ondergoed is zo ontzettend jammer. Als men éénmaal een BH bij Chic de Friemel heeft gekocht dan komen ze altijd terug. Daarnaast komen er vaak kennissen of vriendinnen van erg tevreden klanten in de winkel. Door de manier waarop ik met de klanten omga komen ze graag terug. Ze zien dat ik weet wat ik doe en waarderen de ongedwongen sfeer. Echt tijd nemen voor de klant, lekker rondkijken mag, er is tijd voor koffie en een gesprek. De merken Prima Donna en Marie Jo en mijn kledingmerken vallen ook bij de klanten in de smaak. Er is veel op voorraad in de winkel en als het niet in huis is kan een artikel altijd besteld worden.”

GENNEP

Astrid: “In Gennep vind je veel leuke en mooie zelfstandige bedrijven die allemaal andere merken en producten aanbieden. De ondernemers van BIZ Centrum Gennep doen veel voor de bewoners van Gennep, denk aan een mooi centrum, kerstversiering, sinterklaas intocht en bijvoorbeeld speurtochten in de winkelstraten. Verder zijn de winkeliers vaak de sponsoren van sportclubs en carnavalsverenigingen. Van toeristen horen we vaak dat Gennep zo’n mooie plek is om op vakantie te zijn. Een mooi centrum, leuke winkels, mooie horecagelegenheden en mooi groen en prachtige fietsroutes. Mijn favoriete plek is het centrum van Gennep, maar ik ben ook dol op het groen om Gennep heen.”

TIP: Voor een demo van Optidee slaapcomfort (hygiënisch en duurzaam door gebruik van speciale optivezels) kun je ook bij Astrid terecht (06-51690868)

Chic de Friemel Mode en Lingerie

Zandstraat 58, 6591 DD Gennep

Tel. 0485-512122

06-51690868

http://www.facebook.com/chicdefriemel

astridtenhaaf@gmail.com

Skyline