Zi-Zo Damesmode!

Donderdag 30 november 2023

Op Zandstraat 37 in een mooi pand met opvallende luifels vind je een charmante boutique: Zi-Zo Damesmode. Eigenaresse Angela Basten runt deze mooie kledingzaak al 15 jaar. Ze verkoopt draagbare kleding aan voornamelijk 40+ klanten. Daarnaast biedt Angela stomerijservice.

KERS OP DE TAART

Een klant spiekt even om het hoekje van de deur. Stralend vertelt ze dat ze op een feestje complimenten over haar outfit kreeg. Dat is de kers op de taart voor Angela, daar krijgt ze energie van. In haar gemoedelijke en overzichtelijke winkel draait het niet alleen om verkoop. Een nieuwe outfit kopen moet een leuke belevenis zijn. Bij Zi-Zo is er geen drempelvrees, heb je geen hijgende verkopers in je nek en geen gevoel tot verplichting. In de koffiehoek wordt lief en leed gedeeld en veel gelachen. Angela is meer dan eigenaresse, ze is betrokken bij al haar klanten. Zij waarderen haar eerlijke advies en goede service.

SHOPBELEVING

Dat maakt winkelen in het centrum van Gennep ook zo speciaal. In de unieke boetiekjes, speciaalzaken en conceptstores maken de ondernemers nog een praatje. Zij kennen hun collecties door en door omdat ze deze zelf inkopen, zo krijg je deskundig advies van de eigenaars en hun team. De laatste mode, mooie cadeauwinkels en filialen van de bekende ketens; persoonlijk stijladvies, shopbeleving, je aankoop direct zien, voelen, passen, betalen en mee naar huis nemen. Dat is wat waard. Voor je boodschappen kun je terecht bij de ruime supermarkten in het centrum. Maar ook voor  goede bakkers, slagerijen en natuurlijk de vis- en kaaswinkel. Kwaliteit van de bovenste plank!

KERST

Angela: “Rond kerst komen de eerste nieuwe collecties bij Zi-Zo binnen, met een knipoog naar het voorjaar. Veel frisse kleuren: rood, ecru, donkerblauw met ijsblauw en wit. En nu heb ik in de winkel veel mooie items voor de winter en feestmaand, iedereen kan gezellig langskomen. Ik heb bewust geen webshop omdat mijn klanten niet graag online kopen. Daarnaast verkoop je de ‘hardlopers’ dan online en lopen mijn eigen klanten het mis, dat wil ik voorkomen. Op facebook zie je wat nieuw is in de winkel.”

Van de volgende merken zie je bij Zi-Zo Damesmode de collecties: Jane Lushka, Gerry Weber, Angels Jeans, G-maxx, Esprit, Zip 73 (nieuw!) en vanaf maart ook Nukus.

Kom je ook gezellig shoppen?

Zi-Zo Damesmode | Zandstraat 37 | 6591DA Gennep | tel. 0485-511203

Facebook Zi-Zo Damesmode

Skyline