Eerlijk advies!

Dinsdag 13 september 2022

HOFLEVERANCIER

Al sinds 1917 is in de Niersstraat in een statig wit hoekpand ‘Joop den Boer linnen &  lingerie', speciaalzaak voor dames en heren gevestigd. Deze mooie winkel is vanaf 2017 zelfs ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. In 2010 is er grondig verbouwd tot 150 m2, zodat de klant rustig in een lichte en ruime winkel kan rondkijken op zoek naar mooie, duurzame en betaalbare lingerie en linnen.

VOOR ELK FIGUUR

Klanten komen hier telkens weer terug, voor de goede kwaliteit en het ruime assortiment natuurlijk, maar ook voor de adviseuses die met liefde, kennis en passie lingerie voordragen die perfect past bij ieder figuur en in elke levensfase; Every Day lingerie, maar ook ondermode voor speciale gelegenheden. Liesbeth den Boer (4e generatie!) en haar team bieden ook een enorme collectie home- en nightwear voor elk type klant. Heerlijk slapen onder zacht, behaaglijk  en aangenaam bed textiel en uitgerust opstaan, na het douchen jezelf afdrogen met de zachtste badstof handdoeken..  En ook voor badmode ben je hier aan het juiste adres. 

Persoonlijke aandacht, ruime paskamers, gratis parkeren voor de deur, deskundig en eerlijk advies in de jungle van maten en modellen: een vanzelfsprekendheid in deze mooie speciaalzaak!

Joop den Boer linnen en lingerie

Niersstraat 22

6591 CB Gennep

http://www.joopdenboer.nl

http://www.facebook.com/joopdenboerlinnenenlingerie

Skyline