Gouden Ei + Paas speurtocht

Maandag 03 april 2023

De ondernemers in het centrum van Gennep hebben ook dit jaar weer een superleuke Paasactie opgezet. Want wie op vrijdag 7 en zaterdag 8 april shopt in het centrum van Gennep maakt kans op één van de vijf Gouden Eieren: een cadeaukaart t.w.v. maar liefst € 50,-!

Dus of je nu verse broodjes haalt bij de bakker, een frisse coupe laat knippen, een nieuwe paasoutfit scoort, fleurige bloemen uitzoekt, hippe interieurartikelen koopt of boodschappen doet in de supermarkt... Bij besteding vanaf € 25,- bij alle ondernemers kun je daarna je kassabon met je naam en telefoonnummer deponeren in één van de actiebussen die je vindt bij onderstaande ondernemers:

  • Wijnhuis Gennep | Spoorstraat 147
  • Joop den Boer Linnen & Lingerie | Niersstraat 22

Hoe meer van jouw kassabonnen er in gaan hoe meer kans je dus maakt op één van de 5 cadeaukaarten t.w.v. € 50,-. Deze cadeaukaart is te besteden bij alle deelnemende ondernemers van de Gennepse cadeaukaart.

Paas speurtocht voor kinderen

Aan de kinderen is ook gedacht... Tijdens het shoppen is de Paashaas onlangs 20 eieren verloren met daarop een letter. Onze ondernemers uit de Spoorstraat, Zandstraat, Markt en Niersstraat hebben ze gevonden en in hun etalage gezet. De eieren staan verspreid tussen Arts Bakkers van Hier en Mus & Co. Ga op zoek naar de eieren en maak de juiste zin compleet op het invulformulier dat verkrijgbaar is bij  Albert Heijn, Bruna en Mus & Co, of print het formulier zelf via onderstaande link. Om je een beetje op weg te helpen staan sommige letters al op de juiste plek.

Lever het volledig ingevulde formulier in bij SnoepKado (Zandstraat 9) op vrijdag 7 of zaterdag 8 april voor iets lekkers!

Veel plezier!

 

Skyline