Culinair

Ga op ambachtelijke ontdekkingstocht
Een bewuste genieter zal de ambachtelijke ondernemers ontdekken en kunnen waarderen. Bescheiden als ze zijn maken ze immers niet altijd kenbaar hoe goed ze hun vak verstaan. Het bewijs liegt er niet om; prijswinnende spareribs & rookworsten, de opa met de lekkerste vis, ijsjes waar we onze vingers bij aflikken, een lunchroom welke pronkt in de Misset koffie top 100 en een snackbar in de cafetaria top 100, bierbrouwers met bier behorende tot de top 10 van Nederland. De kwaliteit van de verszaken vertaalt zich door in de horeca; degelijk, kwalitatief goed eten en drinken, gekwalificeerd door duidelijkheid, versheid en (zonder de zaken tekort te doen) niet te moeilijk. Zien waar het eten vandaan komt doe je bij de (agrarische) Smaakparelbedrijfjes (www.smaakparels.nl). Eén ding is duidelijk: bewust genieten van kwaliteit doe je in de gemeente waar iedereen welkom is en ‘zorgen voor’ gemeengoed is. Op jou, fijnproever!

Lees meer...
Skyline