Funshoppen

Hier zeggen ze nog ‘hoie’ in de winkels
Een lingeriezaak met al 100 jaar mooie klanten, een leerbewerkingsbedrijf, welke gebruikte materialen omtovert tot nieuwe tassen en lifestyle artikelen. Of neem de conceptstore Mus&Co van Marieke met een assortiment woon & lifestyleartikelen en bijzonder (houten) speelgoed waar ze in de randstad jaloers op zijn. Daar wordt alles nog met zorg en liefde ingepakt. Ons winkelaanbod is misschien niet zo mega, maar je vindt er wel winkeltjes waar er geen dozijn van zijn. Kleine winkeltjes, waar je aandacht krijgt, waar je nog gezien wordt en waar ambacht gepredikt wordt. Gastvrij met een goed advies. Kijk hier voor hun activiteiten en koopzondagen.

Ons stadje waar ‘zorgen voor’ gemeengoed is en dat zie je in concepten als ambachtelijk hout en kunstatelier ‘De Kunstschat’, waar verstandelijk beperkten een mooie werkplek hebben. Vrolijk word je van hun prachtig kleurrijke of natuurlijke (kunst)werkjes. Kleinschalig en toch groots genieten van winkelen doe je in Gennep!

Gennep heeft overigens veel supermarkten. Dus een combinatie van de dagelijkse boodschappen en lekker even rondsnuffelen in de kleinere winkeltje is zo gemaakt!
Naast de lokale winkeltjes heeft Gennep natuurlijk ook filialen van ketens als Hema, Jola Mode, Takko Mode, Kruidvat, Bruna, Scapino, Action, Etos, Expert en Pearle.

 

Lees meer...
Skyline